Slavko Goluža i rukometaši posjetili poplavama pogođenu Slavoniju

Slavko Goluža i rukometaši posjetili poplavama pogođenu Slavoniju

Rukometaši su zajedno s izbornikom uputili pokoju toplu riječ žrtvama poplava, popričali s njima, ali im i pružili svoju pomoć i potporu

Foto Facebook HRS

Hrvatski rukometni savez uključio se prikupljanju pomoći za poplavama pogođenu Slavoniju. Tako su se u četvrtak ujutro izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Slavko Goluža te njegovi reprezentativci, ujedno igrači CO Zagreba, Zlatko Horvat, Josip Valčić te Luka Stepančić uputili u Slavoniju da bi pomoć pružili žrtvama poplava.

U 10 sati ujutro posjetili su tako Crveni križ u Slavonskom Brodu nakon čega su obišli i Crveni križ u Županji, kao i prihvatne centre u Cerni i Gradištu, ali i volontere u Vrbanji da bi se potom uputili i u Posavske Podgajce.

Osim posjeta najugroženijim mjestima u Slavoniji te donacija rukometaši su zajedno s izbornikom uputili pokoju toplu riječ žrtvama poplava, popričali s njima, ali im i pružili svoju pomoć i potporu.

Također, osim prijeko potrebne vode stanovnicima poplavljenih područja, koji su morali napustiti svoje domove te se sada nalaze u organiziranim smještajima diljem Slavonije, hrvatski su rukometaši zajedno s izbornikom odnijeli i donacije Hrvatskog rukometnog saveza.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.