Slavko Goluža: Malo tko ima privilegiju nositi hrvatski dres i mora dati sve od sebe

Slavko Goluža: Malo tko ima privilegiju nositi hrvatski dres i mora dati sve od sebe

- Makedonija nije mogla odigrati bolje od ovoga što je pokazala jer naša obrana je dobro funkcionirala, rekao je Goluža

Slavko Goluža s rukometašima Hrvatske/Getty Images

Hrvatski rukometaši polako rastu iz utakmice u utakmicu. U dosad najvećem izazovu protiv Makedonije izabranici Slavka Goluže pokazali su pravo lice i odličnom igrom u obrani svladali Makedoniju.

– Čestike igračima na jednoj dobroj utakmici, posebice u drugom poluvremenu. Ušli smo nervozno u utakmicu, imali smo nekoliko ishitrenih polukontri. Kada smo pojačali obranu, proradila je i polukontra. Nije bilo lako nadoknaditi tri gola zaostatka. Početak utakmice nije bio dobar, ušli smo nervozno. Dogovorili smo se u nastavku da zatvorimo liniju i izađemo na Lazarova. Mirko Alilović je bio na visini i zasluženo smo pboijedili. Ivici Obrvanu čestitam na dobroj utakmici i Makedoniji želim sreću u daljnjem natjecanju, rekao je Slavko Goluža nakon utakmice.

– Očekivao sam težu utakmicu, ali Makedonija nije mogla odigrati bolje od ovoga što je pokazala jer naša obrana je dobro funkcionirala. Sve što je prošlo, obranio je Alilović, dodao je Goluža.

Hrvatska će u osmini finala vjerojatno igrati protiv Brazila. Prije toga mora još odraditi utakmicu protiv Bosne i Hercegovine.

– Imamo obavezu pobijediti Bosnu i Hercegovinu bez obzira u kojem smo sastavu igrali. Malo tko ima privilegiju nositi hrvatski dres i mora dati sve od sebe, zaključio je Slavko Goluža.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.