Slavko Goluža: Nadam se da će biti dovoljno vremena da otklonimo eventualne pogreške

Slavko Goluža: Nadam se da će biti dovoljno vremena da otklonimo eventualne pogreške

- Sve u svemu moram reći da je atmosfera dobra. Igrači su izdržali velike napore. Nije lako, međutim, moram reći da su veseli i nasmijani i najvažnije da nema ozljeda, ustvrdio je Goluža

Slavko Goluža/Getty Images

Hrvatski rukometaši polako kraju privode pripreme za Svjetsko prvenstvo. Izabranike Slavka Goluže prije polaska za Katar, u petak i subotu, očekuju dvije pripremne utakmice protiv Srbije.

– Puno je treninga i napora iza nas. Dečki su dobro odradili najteži dio. Ovih nekoliko dana radit ćemo samo na taktici i uigravanju. Čekaju nas dvije utakmice protiv Srbije i poslije toga imat ćemo tri, četiri treninga. Jedan će biti u Umagu i tri u Kataru. Nadam se  da će to biti dovoljno da otklonimo eventualne pogreške, kaže Slavko Goluža.

– Sve u svemu moram reći da je atmosfera dobra. Igrači su izdržali velike napore. Nije lako, međutim, moram reći da su veseli i nasmijani i najvažnije da nema ozljeda, ustvrdio je Goluža.

Misli su usmjerene na prvu utakmicu SP-a protiv Austrije.

–  Treba ići iz utakmice u utakmicu. Svi ponavljamo iste stvari, ali to je tako. Znamo što nam donosi prva utakmica. Zna se što pobjeda donosi. Konačan popis igrača  znat će se na konferenciji za novinare prije odlaska u Katar, zaključio je Slavko Goluža.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.