Slavko Goluža nakon Crne Gore: Ovo je primjer kako se ne smije ući u utakmicu

Slavko Goluža nakon Crne Gore: Ovo je primjer kako se ne smije ući u utakmicu

U napadu smo bili statički, cijelo vrijeme smo gurali jedan na jedan kroz sredinu, nismo imali dobar protok lopte, rekao je Goluža

Slavko Goluža/Getty Images

Slavko Goluža nije bio zadovoljan izvedom svojih izabranika u utakmici protiv Crne Gore. Pobjeda je najvažnija, ali pred ogled sa Švedskom u petak (18 sati) koji će odlučiti tko će prenijeti četiri boda u drugi krug jasno je da se igra mora podignuti na višu razinu.

– Dva boda su tu, to je najvažnije. Nismo stajali dobro u obrani. U napadu smo bili statički, cijelo vrijeme smo gurali jedan na jedan kroz sredinu, nismo imali dobar protok lopte. Zgusnuli smo obranu početkom drugog poluvremena, istrčali smo par kontri i to je bilo sve, rekao je Slavko Goluža nakon pobjede nad Crnom Gorom.

– Ovo je primjer kako se ne smije ući u utakmicu. Mislima smo bili u utakmici protiv Švedske. Znamo koliko nam je važna ta utakmica, međutim treba se poštivati dogovor na sastanku. Boljim trenucima u utakmici sam zadovoljan, ali u više navrata nisam bio zadovoljan obranom i napadom. Bolje da nam se to sada dogodilo, nego kasnije u turniru, rekao je hrvatsi izbornik.

– Prolaz u drugi krug nije bio sporan. Postavili smo dva cilja, prvi je prolazak u drugi krug, a drugi da to napravimo s maksimalnim brojem bodova. Sve ćemo napraviti da pobijedimo u utakmici protiv Švedske. Sigurno da neće biti lako, bit će puna dvorana protiv nas, zaključio je Slavko Goluža.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.