Slavko Goluža nakon Danske: Izgleda da nam je bronca suđena

Slavko Goluža nakon Danske: Izgleda da nam je bronca suđena

- Mi smo i dalje u borbi za postolje, dat ćemo sve od sebe, rekao je Goluža

Slavko Goluža/Getty Images

Slavko Goluža potrošio je glasnice za vrijeme polufinalne utakmice protiv Danske. Nije pomoglo, Hrvatska je svoju priliku propustila na otvaranju drugog poluvremena. Drugu nije dobila.

– Čestitke Dancima na pobjedi. Nemam što dečkima zamjeriti, odigrali smo taktički jako dobro. Imali smo priliku da prelomimo utakmicu početom drugog poluvremena. Ne mogu vjerovati da smo ih vratili u igru s igračem više. Nismo realizirali tri prilike. Danci su poveli, uspjeli smo se vratiti, a onda smo nekoliko lopti brzopleto potrošili u napadu, rekao je Slavko Goluža nakon utakmice.

– Izgleda da nam je bronca suđena. Nemam što igračima zamjeriti, nismo mogli protiv ovako dobre Danske i ove energije s tribina koja je davala vjetar u leđa Dancima. Mi smo i dalje u borbi za postolje, dat ćemo sve od sebe. Nitko sretniji od nas da smo pobijedili Dansku i ušli u finale. Trebamo se što prije dignuti iz ove situacije i ići po odličje, dodao je Goluža.

Hrvatska se dobro držala drugo poluvrijeme, no Danci su u ključnim trenucima brzim pogocima otvorili prednost.

– Znam koji je razlog zbog kojeg se to događa, ali neću ga reći. Prije četiri godine spomenuo sam ga jednom prilikom i rekao sam da više neću govoriti o tome, ustvrdio je kratko Goluža.

– Jednostavno srce je vuklo na kraju i brzopleto smo ušli u neke šuteve. Borimo se za odličje. Želim se zahvaliti našim navijačima na tribinama i onima koji su pred TV-om sve ovo proživljavali s nama. Zbog njih još više želimo uzeti broncu, ustvrdio je Slavko Goluža koji na konferenciji za novinare ipak nije mogao zaobići događanja na terenu.

– Domaćin je napravio sve da osvoji uzme zlatnu medalju. Jednostavno im je sve podređeno, a mi smo živjeli kao životinje, u tri grada! Tek sam se u Herningu prvi put naspavao. Padali smo u sredini kao da smo na kuglanju, a ne na rukometu. Rekao sam da neću komentirati suđenje, ali ne mogu izdržati. Suđenje je bilo poniženje za sport, rekao je Goluža

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.