Slavko Goluža: Ne treba se vraćati na Poljsku već moramo gledati na utakmicu za peto mjesto

Slavko Goluža: Ne treba se vraćati na Poljsku već moramo gledati na utakmicu za peto mjesto

- Trebalo je skupiti snage nakon razočaranja protiv Poljske. Znali smo važnost utakmice protiv Njemačke, ustvrdio je Marko Kopljar

Slavko Goluža/Getty Images

Hrvatski rukometaši u subotu od 17.15 sati protiv Danske igrat će za peto mjesto na Svjetskom prvenstvu. Danska je pobijedila Sloveniju 36:33, dok je Hrvatska svladala Njemačku 28:23. Ulog je domaćinstvo kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre 2016. godine.

– Moram čestitati dečkima na pobjedi, htijenju i zalaganju. Izvlačili su posljednje atome snage, prisutan je bio umor i kod nas i kod Nijemaca. Kontrolirali smo utakmicu 60 minuta. Ne treba se vraćati na Poljsku, već moramo gledati na utakmicu za peto mjesto na koju možemo utjecati, ustvrdio je Slavkog Goluža.

– Dat ćemo sve od sebe, čeka nas jak protivnik i zadnja je utakmica. Poraz te baci dolje, pobjeda te digne gore. Musa ima problema s koljenom, Brozović je okrenuo skočni zglob. Igrači koji budu spremni će igrati, zaključio je Slavko Goluža.

Utakmicu protiv Poljske prokomentirao je i Marko Kopljar.

– Trebalo je skupiti snage nakon razočaranja protiv Poljske. Znali smo važnost utakmice protiv Njemačke. Nedostajalo nam je snage u obrani zbog izostanaka Muse, ali odigrali smo odlično. Nadam se da ćemo okončati turnir s osam pobjeda. Sustav je takav, kakav je da smo pobijedili Poljsku ne bismo pričali o sistemu. Drago mi je da smo već protiv Njemačke izborili kvalifikacije, zaključio je Marko Kopljar.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.