Slavko Goluža objavio popis za turnir u Švicarskoj

Slavko Goluža objavio popis za turnir u Švicarskoj

Budući da smo izborili plasman na SP u Švicarskoj je idealna prilika da vidimo kako će se mladi igrači snaći u dresu reprezentacije, rekao je Goluža

Damir Bičanić/Getty Images

Slavko Goluža, izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije, objavio je u četvrtak popis igrača na koje računa za predstojeći turnir u Švicarkoj povodom obilježavanja 60 godina rukometa u toj zemlji. Na popisu su  Ivan Stevanović, Mate Šunjić,  Manuel Štrlek, Lovro Šprem,  Ivan Čupić, Nik Tominec,  Igor Vori, Željko Musa,  Jakov Gojun, Ivan Slišković, Damir Bičanić, Igor Vujić,  Domagoj Duvnjak, Luka Cindrić,  Marko Kopljar i  Šime Ivić.

– Švicarska slavi 60 godina rukometa, a dobro znamo koliko je hrvatskih rukometaša igralo u njihovim klubovima i ujedno tako pomoglo razvoju sporta, rekao je Slavko Goluža.

– Momčad za nastup u Švicarskoj je miks starijih i mlađih igrača. Priliku će dobiti igrači koji su skrenuli pozornost na sebe dobrom igrom u klubovima. Reprezentacija će se okupiti 31. ožujka u Zagrebu, te će krenuti za Umag, rekao je hrvatski izbornik.

– Nemamo nikakv imperativ, ali idemo pobijediti. Budući da smo izborili plasman na Svjetsko prvenstvo i ne moramo igrati kvalifikacije turnir u Švicarskoj je idealna prilika da vidimo kako će se mladi igrači snaći u dresu reprezentacije, zaključio je Slavko Goluža.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.