Slavko Goluža: Nije tajna da nam u kolekciji nedostaje europsko zlato i nitko ga ne želi više od nas

Slavko Goluža: Nije tajna da nam u kolekciji nedostaje europsko zlato i nitko ga ne želi više od nas

- Ostali smo među četiri najjače ekipe i sigurno neće biti lako. Dance respektiramo ne samo zbog njihove snage, već i činjenice da im je publika osmi igrač, rekao je hrvatski izbornik

Getty Images

Hrvatska rukometna reprezentacija izborila je četvrto uzastopno polufinale na velikim natjecanjima, izabranici Slavka Goluže protiv Poljske bili su najbolji kada je bilo najpotrebnije.

– Smirio bi euforiju, ima se još dosta za igrati. Sve je ovo, i pobjede i porazi, sastavni dio rukometa. Ušli smo nervozno, znali smo koja je težina ove utakmice. Mi smo bolja reprezentacija od Poljske, trebali smo to dokazati na terenu. Nedostajalo nam je da se odvojimo, ključ je bio povratak u 5-1 obranu gdje Poljaci nisu imali rješenja, a mi smo pametno igrali u napadu, rekao je Slavko Goluža, izbornik hrvatske rukometne reprezentacije.

– Dogovor je bio da idemo na krila i dobro smo radili. Ponavljam, treba spustiti euforiju. Moramo putovati da ne izgubimo noć i trebamo se dobro spremiti za Dance. Želim se dobro spremiti za Dansku i ostaviti zadnji atom snage na terenu i želimo izaći kao pobjednici. Mislim da sam time sve rekao, ustvrdio je Goluža.

– Ostali smo među četiri najjače ekipe i sigurno neće biti lako. Dance respektiramo ne samo zbog njihove snage, već i činjenice da im je publika osmi igrač. Mi imamo svoje adute o kojima ne bi puno pričao. Važan faktor će biti sreća, Danci će imati podršku s tribina, ali i naši navijači su uvijek uz nas. Nije tajna da nam u kolekciji nedostaje europsko zlato i nitko ga ne želi više od nas. Napravit ćemo sve da ostanemo na putu prema finalu. Atmosfera je ok, ozljeda nema,

– Hvala navijačima koji su došli u velikom broju i svima koji nas podržavaju uz TV ekrane i svima koji s nama ovo proživljavaju, zaključio je Slavko Goluža.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.