Slavko Goluža nakon Tunisa: Sve ide prema planu, nema euforije

Slavko Goluža nakon Tunisa: Sve ide prema planu, nema euforije

- Analizirat ćemo Iran i vjerojatno kombinirati sastav u toj utakmici. Ali opet, i Iran se mora pobijediti, rekao je Slavko Goluža.

Slavko Goluža/Getty Images

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u nedjelju ima dan odmora. Rukometaši mogu uživati u slobodnom danu jer su nakon dva kola osvojili maksimalna četiri boda i tako su na najboljem putu da ostvare prvo mjesot u skupini B. Utakmica protiv Tunisa još je jednom pokazala da nema laganih protivnika, izabranici Slavka Goluže ovoga puta nešto su ranije, u odnosu na utakmicu s Austrijom, riješili pitanje pobjednika.

Goluža: Hvala navijačima
– Želim se ispričati navijačima što sam na njih zaboravio u petak. Moramm ih pohvaliti i zahvaliti im se što nas bodre u tako velikom broju, rekao je Slavko Goluža.

– Trebala nam je ova pobjeda. Želim čestitati igračima na dobroj utakmici. Tunis se morao vaditi na nama, odigrali su puno bolje nego protiv Makedonije. Držali smo kontrolu cijelo vrijeme. U prvom poluvremenu smo imali crnu rupu nakon brzopletih napada. U drugom dijelu smo zaradili nepotrebno dva isključenja. Ali bitno je da smo s dva igrača manje održali prednost. Sve ide prema planu, nema euforije, idemo dallje, rekao je Slavko Goluža.

Hrvatska je u nekoliko navrata imala četiri gola prednosti, ali kao i protiv Austrije, ta se prednost vrlo brzo istopila.

– To je rukomet, brzo se igra. Ima tu i naših pogrešaka. Recimo, protiv Tunisa sam tražio da igramo dugi napad, da ne pucamo odmah u prvih deset sekundi jer onda samo njih otvaramo priliku, rekao je Goluža.

Idući ispit je u ponedjeljak protiv Irana.

– Analizirat ćemo Iran i vjerojatno kombinirati sastav u toj utakmici. Ali opet, i Iran se mora pobijediti, zaključio je Slavko Goluža.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.