Slavko Goluža uoči Rusije: Znamo dobro gdje smo pogriješili i to je najvažnije

Slavko Goluža uoči Rusije: Znamo dobro gdje smo pogriješili i to je najvažnije

- Imaju visoku sredinu i ne trebamo se žuriti s realizacijom. Treba imati strpljenja. Dosta dobro trče, veliki respekt imamo za njihovu bekovsku liniju, ustvrdio je Goluža.

Slavko Goluža/Getty Images

Hrvatski rukometaši brzo su zaključili poglavlje zvano Francuska i okrenuli se pripremi za ogled s Rusijom u utorak od 15.45 sati. Hrvatska objektivno mora upisati dvije pobjede da bi ostala u utrci za polufinale, Rusija je prva prepreka koju je potrebno preskočiti.

– Atmosfera je ok. Treba što prije zaboraviti poraz i okrenuti se utakmici protiv Rusije. U tom smjeru smo imali i sastanak, da trebamo zaboraviti ovo što smo dosad odigrali. Znamo dobro gdje smo pogriješili i to je najvažnije u ovom trenutku, rekao je Slavko Goluža u najavi utakmice protiv Rusije.

– Koncentracija je usmjerena na Rusiju, čeka nas jako težak protivnik. Igraju obranu 6-0 i 5-1, imaju visoku sredinu i ne trebamo se žuriti s realizacijom. Treba imati strpljenja. Dosta dobro trče, veliki respekt imamo za njihovu bekovsku liniju, ustvrdio je Goluža.

– Moramo biti pametni i mudri, igrati čvrstu obranu i trčati što više. I oni su promijenili i ubrzali igru. Sve utakmice koje su igrali izgubili su tijesno i očekujem jednu tešku utakmicu, zaključio je Slavko Goluža.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.