Slavni Portugalac postaje opasna konkurencija hrvatskom reprezentativcu

Slavni Portugalac postaje opasna konkurencija hrvatskom reprezentativcu

Foto: UEFA Euro/Facebook

Prethodno je objavljeno kako Pepe napušta madridski Real nakon deset godina u kojima je osvojio tri španjolska prvenstva i tri Lige prvaka, no nova destinacija slavnog Portugalca je mnoge iznenadila. Iako je francuski PSG slovio kao favorit pri dovođenju Pepea, čini se kako Portugalac odlazi prema Turskoj.

Naime, prema najnovijim vijestima razgovori između Pepea i PSG-a su propali, a u lov na Portugalca se uključio turski Bešiktaš i iskoristio sporost PSG-a. Pritom se PSG predugo promišljao da li mu uopće treba Portugalac pored Thiaga Silve, Marquinosa i mladog Kimpembea. Iz tog razloga se Pepe odlučio za prvaka turske i obaviti će medicinski pregled pred potpis dvogodišnjeg ugovora.

Loše su to vijesti za hrvatskog reprezentativca Mateja Mitrovića koji je prošle godine redove Rijeke zamijenio Bešiktašom u transferu teškom 4,2 milijuna eura, budući da Pepe sigurno u Bešiktaš nije došao sjediti na klupi. Tako se konkurencija za stoperske pozicije dodatno zaoštrila, te se sada za dva mjesta u srcu obrane Bešiktaša bore Pepe, Mitrović, Marcelo i Duško Tošić.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.