Slavni trener poručio: “Povezuje me se s Hrvatskom, a ja tražim ozbiljan projekt”

Slavni trener poručio: “Povezuje me se s Hrvatskom, a ja tražim ozbiljan projekt”

Talijanski strateg Carlo Ancelotti izjavio je kako će ozbiljne ponude saslušati tek na ljeto.

Iako je Hrvatski nogometni savez odbacio napise talijanskih medija kako Carlo Ancelotti preuzima hrvatsku nogometnu reprezentaciju ukoliko se ona plasira na Svjetsko prvenstvo, pokoju riječ o tome za reći je imao i sam trener koji je odnedavno na burzi rada.

“Svakodnevno se pojavljuju nove spekulacije glede moje budućnosti pa me se povezuje s Hrvatskom, Kinom, Evertonom, Chelseajem i drugima, a ja tražim ozbiljan projekt u kojem ću imati vremena za rad i razvoj. I molim da me se ne povezuje s Chelseajem jer bi se moj prijatelj Conte mogao naljutiti”, našalio se Ancelotti u razgovoru za radio Anch’io lo Sport pa iskreno priznao.

“Moj ugovor s Bayernom ističe na kraju sezone i tek tada ću saslušati ponude, a sada ću uživati u tome što napokon imam vremena gledati nogomet”, kazao je osvajač Lige prvaka kao igrač i trener.

Ipak, za kraj je otkrio gdje bi mogao nastaviti karijeru nakon godine dana provedene u Bavarskoj.

“Premier liga je vrlo interesantna, ali ne znam gdje ću biti dogodine. Opcija je i Italija, mogu se zamisliti kako ponovno treniram Romu, samo nemojte to reći Eusebiju Di Francescu“, zaključio je Ancelotti.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.