Službena potvrda: Hezonja nastupa na Eurobasketu!

Službena potvrda: Hezonja nastupa na Eurobasketu!

Mario Hezonja pridružit će se reprezentaciji i nastupati na rujanskoj smotri Staroga kontinenta...

Mario Hezonja/Foto: facebook.com/mariohezonja

Premda su informacije koje su sa sjevernoameričkog kontinenta stizale proteklih nekoliko dana govorile kako će Orlando Magic teško pustiti Marija Hezonju da se pridruži pripremama nacionalne selekcije za Eurobasket, sve su sumnje ipak otklonjene i potvrđeno je kako će talentirani dvadesetogodišnjak braniti boje Lijepe naše na rujanskoj smotri Staroga kontinenta.

Novopečeni košarkaš Orlanda pridružit će se pripremama nacionalne selekcije 1. kolovoza, kako su uostalom i najavljivali u Hrvatskom košarkaškom savezu,  a potvrdio je to izbornik Velimir Perasović.

“Zadnjih je dana bilo govora o mogućem Hezonjinu otkazivanju nastupa na Europskom prvenstvu. Nikakvih izjava nije bilo ni od strane HKS-a, ni od mene kao izbornika, a ni od samog Marija, čemu je razlog komplicirana situacija u kojoj se našao u odnosu na svoj novi klub – dijelom i zbog ozljede koju je zadobio na NBA ljetnoj ligi”, počeo je hrvatski strateg.

“Njegova želja za igranjem u reprezentativnom dresu nikada nije bila upitna, niti sam osobno u to sumnjao. Želio bih obavijestiti hrvatsku sportsku javnost da će se Mario pridružiti pripremama 1. kolovoza, kao i svi ostali NBA igrači”, zaključio je izbornik te tako odagnao bilo kakve sumnje.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.