Službeno: Bilić dobio otkaz u Bešiktašu!

Službeno: Bilić dobio otkaz u Bešiktašu!

Slaven Bilić na kraju sezone odlazi iz Bešiktaša...

Slaven Bilić/Foto: Gettyimages

Napokon je okončana saga oko odlaska ili ostanka hrvatskog trenera Slavena Bilića u Bešiktašu. Nakon što su turski mediji iz dana u dan javljali oprečne informacije i zaokrete u odluci vrhuške kluba, potvrđeno je kako negdašnji hrvatski izbornik sa svojim stručnim stožerom ipak napušta Olimpijski stadion.

Predsjednik Bešiktaša Fikret Orman još je u srijedu kazao kako će tražiti novog šefa struke, no takva je odluka demantirana iz kluba – bila je to samo još jedna potvrda koliko nelogičnosti i nereda vlada u ovom turskom prvoligašu.

Najavljeni su nakon toga dodatni razgovori s Bilićem te odlučivanje o njegovoj sudbini sljedeće sezone, ali kako se sada čini – odluka koju je Orman već donio neće se više mijenjati. Potvrdio je to i šef u razgovoru za Hurriyet.

“Bit će to oproštaj u maniri vrijednoj Bešiktaša. Novi će trener biti arhitekt uspjeha koji želimo ostvariti na novom stadionu”, rekao je Orman.

Navijači su većinski izglasali Bilićev ostanak, no gazde to očito pretjerano ne brine. Uspjeh nije ostvaren, Bešiktaš je ostao bez pokala turskog prvaka, a hrvatskom treneru nije pomogla ni činjenica što je bio jedini strateg koji je u Turskoj na klupi izdržao čak dvije sezone.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.