Službeno: Joško Jeličić napušta HRT te postaje komentator i voditelj na Planet Sportu!

Službeno: Joško Jeličić napušta HRT te postaje komentator i voditelj na Planet Sportu!

Uz Joška, Pletikosa će također napraviti “transfer“.

foto: Forum.pcekspert.com

Stručni analitičar Joško Jeličić, poznat po svojim oštrim i britkim komentarima, te bivši reprezentativni golman Stipe Pletikosa, više nisu članovi stručnog tima analitičara Hrvatske Radiotelevizije.

Nakon što je HRT izgubio prava na Europsku ligu, Europsko prvenstvo, Svjetsko prvenstvo, utakmice hrvatske reprezentacije u Ligi nacija i sve ostale utakmice Lige prvaka, osim prvog izbora srijedom, logična je i bila odluka odlaska ovog dvojca.

“Nakon sedam godina stručnog komentiranja, došlo je vrijeme da ostvarim svoju želju za koju sam se pripremao od prvog dana. Ovom prilikom, želim se zahvaliti svima na pružanju prilike za radom, učenjem i napredovanjem. I Areni Sport, RTL-u, HRT-u i svim ljudima s kojima sam surađivao“, započeo je Joško.

Osvrnuo se zatim i na nezaboravno ljeto i Svjetsko prvenstvo, koje je bilo njegovo posljednje kao član HRT-a:

“Vrhunac sam doživio kroz Svjetsko prvenstvo u Rusiji i hvala veličanstvenoj emisiji Zabivaki i mojim kolegama, koji su dali svoj maksimum da gledateljima olakšamo najveće sportsko natjecanje. I na kraju, hvala svim gledateljicama i gledateljima na nevjerojatnoj količini topline, podrške i ljubavi kroz svo ovo vrijeme“, obrazložio je pa se za kraj osvrnuo na svoje novo radno mjesto:

“Od danas moj se put nastavlja na kanalima Planet Sport, unutar VIP i Bnet platformi, na kojima ću imati ulogu voditelja i komentatora, a uz mene će biti i moj prijatelj i kolega Stipe Pletikosa. Imajte strpljenja u mojoj novoj ulozi, u kojoj ću dati sve od sebe da Vam najave, analize i same utakmice budu što zanimljivije“, zaključio je.

Jedno je sigurno, adekvatne zamjene za ovaj dvojac HRT će teško naći.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.