Snježana Pejčić 19. u malom kalibru: Odradila sam tehnički jako dobar meč

Snježana Pejčić 19. u malom kalibru: Odradila sam tehnički jako dobar meč

- Stalno sam nezadovoljna, mučim se, psihički sam prazna. Ovo je bilo potpuno drugačije, rekla je Pejčić

Snježana Pejčić/Getty Images

Snježana Pejčić, strijelkinja Lokomotive, osvojila je 19. mjesto u gađanju malokalibrskom puškom u natjecanju Svjetskog kupa u američkoj vojnoj bazi u Fort Benningu.  Pejčić je pogodila 577 krugova, 193 u ležećem, 193 u klečećem i 191 u stojećem stavu.

– Mali kalibar je bio nešto bolji. Ne rezultatski, ali za početak sezone nije toliko loše. Ležeći stav bio je uzašan, nikako nisam mogla naći centar. Osjećaj je bio dobar, sve se činilo ok, a na ekranu devetke.  Bio mi je bitan ovaj meč jer sam uživala pucajući, a već sam zaboravila kakav je to osjecaj. Stalno sam nezadovoljna, mučim se, psihički sam prazna, rekla je Snježana Pejčić nakon nastupa u SAD-u.

– Ovo je bilo potpuno drugačije. Sretna sam jer sam tehnički odradila jako dobar meč, a usput sam se osjećala kao dijete u tvornici čokolade. Nadam se da će osjećaj i ostati, ustvrdila je Snježana Pejčić za portal hrvatskareprezentacija.

Prvo mjesto osvojila je Talijanka Petra Zublasnig s 462 kruga u finalu ispred Kineskinje Jing Chang s 458.2 kruga, te Amerikanke Sare Scherer s 447.2 kruga.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.