Snježana Pejčić iz Moskve za portal HR: Bio je ovo čudan meč bez ikakve logike

Snježana Pejčić iz Moskve za portal HR: Bio je ovo čudan meč bez ikakve logike

- Imala sam četiri daleke devetke koje su me koštale nekog pristojnog rezultata. Da su bile čak i slabi centar upala bih u finale, rekla je Pejčić

Snježana Pejčić/Getty Images

Snježana Pejčić nije imala svoj dan na Europskom prvenstvu u Moskvi. Hrvatska strijelkinja pogodila je 413.8 krugova u zračnoj pušci i osvojila 16 mjesto. Rezulat nije bio na razini očekivanog tako da plasman ne iznenađuje.

– Drage volje bi napisala drugi dio Rata i mira o nastupu u Moskvi, ali kada bi znala što da kažem, rekla je Snježana Pejčić nakon nastupa u Moskvi.

Velika konkurencija ne prašta pogreške, u svijetu streljaštva treba biti na vrhunskoj razini da bi se izborio ulazak u finale odnosno među najboljih osam.

– Bio je ovo baš čudan meč.  Što sam se više trudila to su pogotci bili lošiji, a greške au rezultirale jakim centrima. Nigdje nikakve veze, ni logike. Pucala sam presporo, posebno na početku, uopće nisam mogla uhvatiti svoj ritam. Dvije serije za 25 minuta, pa to je užas, ustvrdila je Pejčić.

– Imala sam četiri daleke devetke koje su me koštale nekog pristojnog rezultata. Da su bile čak i slabi centar upala bih u finale. Ali nikakve koristi od toga ‘da je ovo, da je ono’. Ovoga puta nije, možda bude drugi put, zaključila je Snježna Pejčić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.