Snježana Pejčić za HR nakon srebra na SP-u: Drago mi je da se naporan rad isplatio

Snježana Pejčić za HR nakon srebra na SP-u: Drago mi je da se naporan rad isplatio

- Sa srebrom sam prezadovoljna, sad sam upotpunila kolekciju medalja, imam ih sa svakog natjecanja, rekla je Snježana Pejčić

Snježana Pejčić, Beate Gauss i Malin Westerheim

Najbolja kada je najpotrebnije mogao bi biti moto riječke strijelkinje Snježane Pejčić koja je svjetskim srebrom u trostavu obogatila svoju bogatu kolekciju odličja. Iako je ponekad teško valorizirati uspjehe, ovo odličje sigurno ide uz bok olimipijskoj bronci.

– Pa eto, što da kazem, a da već nisam rekla? Sad mi se već malo slegnuli dojmovi i užasno sam sretna! Tako mi je drago da se ovoliki rad isplatio. Bila je frka na početku, znam da sam u formi, ali je uvijek prisutan onaj neki “što ako”. I na kraju ništa, počela je Snježana Pejčić osvrt na novo odličje.

Prvi rezultati nisu davali naznake da bi mogla stići nova medalja.

– Nakon “raspada” na službenom treningu uslijedile su odlične eliminacije i dan poslije isto dobre kvalifikacije. 586 krugova je jedan jako dobar rezultat, dodala je Pejčić.

Finale Svjetskog prvenstva nosilo je dodatan teret budući da je bila idealna prilika da se osiguraju Olimpijske igre 2016. godine.

– Finale je posebna priča, posebno sad s novim pravilima. Prvo mi je u glavi bila samo kvota, kvota, kvota… Onda sam se nekako sabrala i prisilila opaljivati u pravo vrijeme na pravu sliku. Na kraju krajeva, ne mogu napraviti više od toga, ustvrdila je Pejčić.

– Sa srebrom sam prezadovoljna, sad sam upotpunila kolekciju medalja, imam ih sa svakog natjecanja. Sad mi samo ostaje popuniti praznine po disciplinama, zaključila je Snježana Pejčić kroz smijeh.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.