ŠOK U MADRIDU: Ronaldo odlazi iz Reala!

ŠOK U MADRIDU: Ronaldo odlazi iz Reala!

Foto: Cristiano Ronaldo/Ora sport

Jedan od najboljih nogometaša svijeta, sjajni Portugalac Cristiano Ronaldo ovo ljeto napušta Real Madrid, prenosi portugalski list A Bola.

Cristiano će nastupiti za Portugal na Kupu konfederacija u Rusiji, nakon završetka natjecanja odlazi na kratak odmor, a nakon odmora objavit će vijest koja će rastužiti sve navijače Reala. Naime, Ronaldo je navodno već rekao  predsjedniku Reala Florentinu Perezu da će ovo ljeto napustiti klub, Ronaldo jednostavno više ne želi igrati u Španjolskoj i ništa ne može promijeniti njegovu odluku.

Ronaldo je ljut na španjolske vlasti, jer smatra da je žrtva procesa u kojem su ga optužili za utaju poreza. Ronalda se sumnjiči da je izbjegao plaćanje poreza od 2011. do 2014. u iznosu od 14.7 milijuna eura. Portugalac je u više navrata demantirao ove optužbe, a na stranu Portugalca stao je i Real Madrid.

‘Klub ima puno povjerenje u Cristiana Ronalda koji je napravio sve po zakonu i otkako je došao u klub, u potpunosti izvršava sve porezne obveze. Uvjereni smo da je nevin u ovom procesu i nadamo se da će to brzo dokazati.’ Obavijestili su iz kluba.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.