Šok u susjednoj državi! Odveo ih izravno u Rusiju, ali neće je vidjeti

Šok u susjednoj državi! Odveo ih izravno u Rusiju, ali neće je vidjeti

Slavoljuba Muslina na klupi Srbije trebao bi zamijeniti Dragan Stojković Piksi.

Foto: Twitter

Srpski nogometni savez (FSS) u ponedjeljak je sporazumno raskinuo suradnju s dosadašnjim izbornikom Slavoljubom Muslinom usprkos plasmanu na Svjetsko prvenstvo, a tu će dužnost do daljnjeg obnašati dosadašnji Muslinov pomoćnik Mladen Krstajić.

Muslin je nakon osam godina uspio odvesti Srbiju na veliko nogometno natjecanje, no FSS je nakon sjednice Odbora za hitna pitanja objavio kako Muslin neće voditi reprezentaciju sljedeće godine u Rusiji.

Krstajić će voditi reprezentaciju u predstojećim prijateljskim utakmicama protiv Kine i Južne Koreje.

Unatoč činjenici da je Slavoljub Muslin uspio s reprezentacijom izboriti sudjelovanje na Mundijalu, posljednjih su se tjedana u javnosti počele pojavljivati kritike njegovog rada, nezadovoljstvo igrama u posljednjim utakmicama, a poglavito poslije neočekivanog poraza od Austrije u Beču i tijesne pobjede protiv Gruzije u Beogradu od 1-0. Muslinu se najviše zamjera nepozivanje u reprezentaciju veznjaka Lazija Sergeja Milinkovića-Savića usprkos njegovim sjajnim igrama zbog kojih ga traže i najbogatiji europski klubovi.

“Rastali smo se jer ne gledamo na isti način kako treba izgledati tim na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Trenutačno nisam u Srbiji, kad se vratim možemo pričati o toj temi”, izjavio je za beogradski list Alo Muslin, za kojeg mediji tvrde da je u Francuskoj.

Iz FSS-a za sada nema nagovještaja tko bi Muslina mogao zamijeniti  na čelu nacionalne nogometne vrste, a u sportskim krugovima nagađa se da bi to mogao biti nekadašnji reprezentativac Dragan Stojković Piksi, sadašnji trener kineskog prvoligaša Guangzhoua.

Srbija se izravno plasirala na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine kao prva u svojoj skupini.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.