Šok za Barakude! Kapetan i najbolji igrač ima problema sa srcem

Šok za Barakude! Kapetan i najbolji igrač ima problema sa srcem

Sandru Suknu su na redovitom liječničkom pregledu prije početka sezone otkriveni problemi zbog kojih će pauzirati do kraja godine.

Foto: Pro Recco/Twitter

Najbolji hrvatski vaterpolist i kapetan Barakuda Sandro Sukno na redovitom je liječničkom pregledu ususret početku klupske sezone u talijanskom Pro Reccu otkrio šokantne vijesti.

Iz kluba su poručili kako Sukno ima problema sa srcem zbog kojih su potrebne dodatne pretrage, a vaterpolist će iz bazena izbivati najmanje dva mjeseca.

“Sukno je zbog toga posjetio doktora Paola Zeppillija u Milanu koji mu je odredio dva mjeseca odmora prije nastavka sezone i novih napora. Cijeli klub je uz Sandra, sigurni smo da će veliki sportaš uspješno proći kroz ovo teško razdoblje”, piše u priopćenju kluba, dok sam igrač smiruje situaciju.

“Mislim da sam više preventivno zaustavljen, da su me prevencijski zaustavili od treninga, napora, bazena. Čisto da vidimo kako to ide dalje jer ipak je srce dosta ozbiljna stvar. Zdravlje je sada najbitnije. Stoga sam i napravio malo detaljnije preglede”, kazao je Sukno kojega su dodatno umirili talijanski liječnici.

“Nisam osjećao nikakve smetnje i liječnik mi govori da je to i dobro. Veli mi da je to meni sve od rođenja, u biti, a da bi s pauzom sve razriješili. Je li uistinu tako i da ne ide na gore. Liječnik mi je lijepo i otvoreno rekao: ‘Imaš karijeru pred sobom, 27 ti je godina i znam da je ružno kad se čuje ‘srce’, ali je najbitnije sada sve riješiti, za budućnost”, nastavlja Sukno koji će pauzirati do kraja godine.

U karijeri je 27-godišnjak osvojio europsko zlato 2010. godine, svjetsko zlato u Budimpešti ove godine, dok se na vrh Olimpa popeo zajedno s Ratkom Rudićem 2012. godine u Londonu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.