Šok za srebrnog Vatrenog: Privremeno prekida karijeru zbog stanja koje može odvesti u smrt!

Šok za srebrnog Vatrenog: Privremeno prekida karijeru zbog stanja koje može odvesti u smrt!

Užasne vijesti stižu nam iz Milana.

Milanski klub napravio je tradicionalne, redovne liječničke preglede prije nove sezone, no za Ivana Strinića oni su se pokazali izuzetno nepovoljnima.

Naime, Rossoneri su na službenoj stranici objavili kako je Ivanu pronađen početak hipertrofije srčanog mišića i da neće igrati sve dok ne obavi dodatne pretrage.

“Tijekom pregleda, kojeg naši igrači prolaze svakih šest mjeseci, otkriveno je da Ivan Strinić ima hipertrofiju srca i mora obaviti dodatne pretrage. Iz tog razloga neće trenirati niti se naprezati dok pretrage ne budu gotove“, stoji u službenom priopćenju.

Vijest o privremenom prekidu karijere odjeknula je u javnosti, iako se Ivan postavio kao da se ništa ozbiljnije nije dogodilo:

“Nema razloga za brigu i ništa posebno se ne događa. Odmarat ću desetak dana, ponoviti pretragu i nakon mjesec dana ponovno zaigrati. Liječnici su samo malo više oprezni i mislim da su preporučili veću mjeru opreza od one koja je stvarno potrebna“, izjavio je.

Inače, hipertrofija je poznatija kao povećanje srčanog mišića, koja može uzrokovati iznenadnu smrt kod sportaša. Čak 26 posto sportaša, koji umru zbog srčanih problema, umru upravo zbog hipertrofije.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.