Šokirani Akinfejev: “Dobro sam, ali nadam se da se ovo neće nikad ponoviti”

Šokirani Akinfejev: “Dobro sam, ali nadam se da se ovo neće nikad ponoviti”

Vratar Rusije, koji je na utakmici protiv Crne Gore pogođen bakljom u glavu, izjavio je kako se nada da se takve i slične scene više nikada neće ponoviti...

Igor Akinfejev/Foto: commons.wikimedia.org - Steindy

Vratar Rusije Igor Akinfejev, koji je u kvalifikacijskoj utakmici kontra Crne Gore u Podgorici već nakon petnaestak sekundi pogođen bakljom u glavu, pušten je iz podgoričanske bolnice s lakšim potresom mozga i opečenim vratom, a spaljen mu je i dio kose.

Jovetić: “Rusi su samo čekali da se nešto dogodi”
Prekinuta utakmica u Podgorici, Crnogorci strepe od drastične kazne

Čuvar mreže moskovskog CSKA-a još je uvijek u šoku zbog nemilih scena i velikih nereda navijača prije, tijekom i nakon utakmice te je čitav slučaj kratko prokomentirao za službenu stranicu Ruskog nogometnog saveza.

“Dobro sam, a svima od srca zahvaljujem na ogromnoj podršci”, oglasio se 28-godišnji golman. “Takve se stvari u današnjem nogometu nažalost događaju, no nadam se kako se nigdje u svijetu ovakvo što više neće ponoviti.”

Njemački sudac Deniz Aytekin susret je definitivno prekinuo u 67. minuti, nakon što je s tribina pogođen i Kombarov, a Crnu Goru zasigurno čekaju velike sankcije, stopostotna drakonska kazna i igranje pred praznim tribinama, a tek treba vidjeti hoće li se disciplinska komisija krovne europske nogometne organizacije odlučiti i za teže vidove sankcija.


Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.