Dino Sokolović prvi u slalomu u La Molini

Dino Sokolović prvi u slalomu u La Molini

Dino Sokolović slavio je u slalomu u španjolskoj La Molini ispred Japanca Takeshija Suzukija i Francuza Jean Yves Le Meura

Dino Sokolović /Damir Senčar

Hrvatski paraolimpijac Dino Sokolović pobjednik je slaloma u španjolskoj La Molini u konkurenciji sjedećih skijaša. Slavio je ispred aktualnog svjetskog i paraolimpijskog pobjednika Takeshija Suzukija koji je imao osam stotinki zaostatka, dok je treći Francuz Jean Yves Le Meur kasnio jednu sekundu.

Sokolović je spojio dvije vrhunske vožnje čime je došao do zaslužene pobjede. U nedjelju se u La Molini vozi još jedna utrka slalomaša u kojoj će nastupiti 64 natjecatelja.

“Konačno sam uspio povezati dvije dobre vožnje. Do sada sam u prvim vožnjama sve prosuo pa sam se morao vaditi u drugoj vožnji. Ovaj rezultat mi je svakako dobro došao da nakon nekoliko dobrih plasmana u Europskom kupu, te ovdje u La Molini s trećim i četvrtim, te današnjom pobjedom gledam s više optimizma na skorašnje svjetsko prvenstvo koje će se u ožujku održati u Kanadi”, rekao je presretni Sokolović, član Mono ski kluba Zagreb.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.