Svjetsko prvenstvo 2014.: Hrvatsku će na otvaranju protiv Brazila bodriti 3.448 navijača

Svjetsko prvenstvo 2014.: Hrvatsku će na otvaranju protiv Brazila bodriti 3.448 navijača

Za Kamerun je prijavljeno samo 416 navijača, dok su zanimanje za utakmicu s Meksikom pokazala 1.134 navijača

Foto: Hrvatski navijači/Getty Images

U petak je okončan proces prijava za kupnju ulaznica za utakmice Svjetskog prvenstva za hrvatske navijače. Hrvatski nogometni savez imao je pravo na osam posto kapaciteta stadiona za svaku utakmicu, a navijači su se prijavljivali za kupnju ulaznicu putem Fifinog portala za hrvatske navijače.

Za situacije u kojima je broj prijava veći od dostupnog broja ulaznica, FIFA će putem ždrijeba (metodom slučajnog odabira) odabrati prijavljene kandidate koji će imati pravo na kupnju ulaznica. Redoslijed prijava za kupnju ulaznica neće imati utjecaj na određivanje prava na kupnju.

U slučajevima gdje je broj prijava manji od broja ulaznica, svi prijavljeni imat će pravo na kupnju ulaznica, dok će ostatak ulaznica ići u javnu prodaju putem Fife. Sljedeća prilika za podnošenje zahtjeva za utakmice za koje će ulaznica biti još na raspolaganju bit će od 12 ožujka u 12:00 do 1. travnja u 12:00, kada će se ulaznice kupovati prema redoslijedu dolaska/kupnje, do iskorištenja svih ulaznica.

Hrvatsku će najviše navijača bodriti protiv domaćina Brazila (3.448). Za Kamerun je prijavljeno samo 416 navijača, te je izgledno da će u Manausu Hrvatska imati najslabiju podršku. Zanimanje za utakmicu s Meksikom pokazala su 1.134 navijača, a neki su otišli i dalje pa za osminu finala ima 1.200 prijava.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.