SP 2018: Dalić poslao Vrsaljka kući, upitan za ogled protiv Senegala!

SP 2018: Dalić poslao Vrsaljka kući, upitan za ogled protiv Senegala!

Opravdana odluka izbornika.

Šime Vrsaljko/Foto: Gettyimages

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, poslao je Šimu Vrsaljka kući samo dan prije posljednje pripremne utakmice uoči Svjetskog nogometnog prvenstva, protiv Senegala u Osijeku!

No ne brinite, ne radi se o ozlijedi desnog beka Atletico Madrida, već je Šimina žena trudna pa mu je izbornik dopustio da bude uz nju u tom važnom životnom trenutku. Ipak, još je nejasno hoće li se Vrsaljko vratiti i zaigrati na Gradskom vrtu, ili će biti bez minutaže.

S druge strane, sigurnu minutažu sutra bi mogao dobiti Duje Ćaleta-Car, koji je u porazu od Brazila na Anfieldu (2:0), zaigrao svoj reprezentativni debi:

“Još kao mala djeca svi smo sanjali igrati za reprezentaciju, a meni se to ostvarilo i to protiv Brazila na Anfieldu. Trema je postojala, što je normalno, a ja sam presretan. Svi smo spremni, iako umorni, no dat ćemo svoj maksimum i u Osijeku i u Rusiji“, izjavio je.

Mladi stoper osvrnuo se i na zahtjevnu skupinu u koju su smješteni Vatreni:

“Prva utakmica je najvažnija jer s tri boda otvaramo vrata drugog kruga. Vjerujem u momčad i ostvarenje pozitivnog rezultata. O Messiju ne bih govorio puno jer moramo paziti na cijelu Argentinu, favorita za naslov! No uvjeren sam da imamo kvalitetu pobijediti bilo koga“, zaključio je.