SP 2018 Engleski mediji poručuju: “Daj Hrvatsku da se igramo, oni više nemaju ni atom snage“!

SP 2018 Engleski mediji poručuju: “Daj Hrvatsku da se igramo, oni više nemaju ni atom snage“!

Englezi su uvjereni da će Hrvatska pasti u Moskvi.

Foto: Fifa.com

Veliki Princ William na Twitteru je objavio: “Nogomet dolazi kući“!, a njegov mlađi brat Harry poručio je: “Htjeli ste stvarati povijest i upravo to činite“!. Tako su i iz ugledne engleske obitelji proslavili ulazak Engleske u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva i najavili pohod na naslov.

Alan Shearer zapjevao je veliki hit Lionela Richieja All Night Long, a ljudi na ulicama pjevali su i pili do zore. Ipak, engleski mediji pomalo se okreću utakmici protiv Hrvatske, koju uvelike podcjenjuju.

Tako primjerice Daily Mirror, koji je prethodno kritizirao Vatrene na mizernu izvedbu protiv Danaca, ponovno žestoko kritizira Dalićevu momčad: “Hrvatska ima novu generaciju, koja maršira, ali zadnjim atomima snage. Demolirali su Argentinu, no tada su dali sve od sebe i od tada ne uspijevaju nametnuti igru protivnicima, kao što su objektivno slabije Danska i Rusija“.

No, ne staje tu Mirror:

“U polufinalu ih čeka Engleska i prema svemu sudeći, njihova nimalo impresivna forma će joj napokon presuditi, kada nasuprot njih bude najjača momčad protiv koje će na ovom Mundijalu igrati“.

BBC postavlja slično pitanje pa navodi: “Nismo sigurni da će Hrvatska imati energije za pobjedu nad Engleskom, čime bi definitivno dokazala da je bolja od generacije iz 1998. godine“.

Za kraj, The Sun je čak otišao i korak dalje pa bahato poručio: “Dajte nam Hrvatsku da se igramo“!

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.