SP 2018: Englezi tvrde: “Hrvatska mora biti izbačena, sudac im je neviđeno pomogao“!

SP 2018: Englezi tvrde: “Hrvatska mora biti izbačena, sudac im je neviđeno pomogao“!

Engleski mediji uvjereni su da je Hrvatska pobijedila na neregularan način.

Foto: Goal.com

Gotovo svi mediji u Engleskoj tvrde da su Tri Lava pokradena te kako Hrvatska mora biti diskvalificirana sa Svjetskog nogometnog prvenstva!

Naime, navijači Engleske već nakon samog kraja polufinalnog susreta imaju pritužbe na to da hrvatski nogometaši padaju gore od Neymara i da je Rebić dobio dva žuta kartona, no nije isključen.

Podatak World Cup Croatia disqualified, odnosno Svjetsko prvenstvo Hrvatska diskvalificirana je najtraženiji pojam u Google tražilici u cijeloj Velikoj Britaniji protekla dva dana. I postoje tri razloga zbog kojih Englezi smatraju da Hrvatsku treba diskvalificirati:

Razlog broj 1: Rebiću je pokazan drugi žuti karton, ali ne i crveni karton!?

Ipak, ovo je jedini razlog koji je netočan. Naime, u 48. minuti je istina da su svi mislili da je Rebić dobio prvi žuti karton, no naknadno se otkrilo da je zapravo požutio Mario Mandžukić.

Razlog broj 2: Domagoj Vida morao je biti suspendiran!

I to je istina. Domagoj je nakon poklika: “Slava Ukrajini“! dobio čak i upozorenje ruskih vlasti i Fife, no nastavio je s provokacijama i nakon te snimke. HNS je znalački iskoristio situaciju i izbacio Vukojevića iz reprezentacije, čime je bivši nogometaš zagrebačkog Dinama ostao u Rusiji i igrao polufinale.

Razlog broj 3: Očajan sudački kriterij.

Gotovo svi navijači, hrvatski i engleski, slažu se da je suđenje Turčina Cuneyta Cakira bilo ispodprosječno, što je potvrdio i sam Mateo Beusan. No, Englezi najviše zamjeraju neregularan izjednačujući gol Ivana Perišića zbog previsoko podignute noge, kao i na činjenicu da Dejan Lovren nije dobio ni žuti karton, iako je više od pet puta napravio prekršaj nad evidentno bržim Raheemom Sterlingom.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.