SP 2018 Halilhodžić: “Hrvatski vezni red je fascinantan, no napad bi mogao unositi nemir u svlačionicu“!

SP 2018 Halilhodžić: “Hrvatski vezni red je fascinantan, no napad bi mogao unositi nemir u svlačionicu“!

BiH stručnjak osvrnuo se na nadolazeći Mundijal.

Foto: Visoko.co.ba

Vahid Halilhodžić mišljenja je da je hrvatska nogometna reprezentacija spremna za velike stvari te kako bi na nadolazećem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji mogla napraviti jako dobar rezultat:

Zlatko Dalić ima doista odličnu reprezentaciju s kojom se mogu napraviti ozbiljni rezultati. Većina hrvatskih nogometaša igra u velikim klubovima u Europi, a imate i pravi spoj mladih i iskusnih pojedinaca. Također, za mnoge je ovo vjerojatno posljednja prilika za ozbiljni reprezentativni rezultat“, započeo je Vaha.

“Jaki ste po svim linijama, no vezni red je fascinantan jer se rijetko tko može pohvaliti igračima kao što su Rakitić, Badelj, Brozović, Modrić i Kovačić. No, nije mi jasno zašto takvi igrači u reprezentaciji teže igri u širinu i da gotovo nitko od njih ne odlazi u dubinu nakon odigrane lopte“, iznenađeno je priznao Vahid.

Puno više kritika ipak je imao na hrvatski napad:

“I u napadu Dalić ima dosta kvalitetnih opcija, no imam dojam da je Mandžukić u silaznoj putanji i da bi Kramarić mogao postati prvi napadač, ali kad imate tako iskusnog igrača kao što je Mandžo samo na klupi, to može unijeti i razdor u reprezentaciju“.

Za kraj se osvrnuo i na skupinu u kojoj se nalazi Hrvatska:

“Skupina je nekako, po mjeri za Hrvatsku. Naravno, nikoga se ne smije podcijeniti, a još za suparnika imate i Messija. Skupina nije lagana, ali nudi veliku mogućnost prolaska. Ako budete pravi, proći ćete, vjerojatno kao drugi“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.