SP 2018 Hareide: “Francuzi nisu ništa posebno, a od Pogbe očekujem da oboja kosu u naše boje“!

SP 2018 Hareide: “Francuzi nisu ništa posebno, a od Pogbe očekujem da oboja kosu u naše boje“!

Zanimljivu opasku dao je danski izbornik.

Foto: Dailystar.co.uk

Točno 20 dana ostalo je do početka Svjetskog nogometnog prvenstva, a verbalni sukobi već su započeli. U skupini C na Mundijalu će igrati Danska i Francuska, a danski izbornik Age Hareide kritizirao je upravo Francuze, koji slove za jedne od najvećih favorita u Rusiji.

“Gledao sam njihovu utakmicu protiv Švedske i nisu pokazali ništa posebno. Kvaliteta njihovih igrača je neosporna, no individualno su puno jači nego momčadski“, započeo je Age.

“Pokazali su određene nedostatke, prvenstveno zbog individualne želje za dokazivanjem, njihov ego je nevjerojatan. Također, nedostaje im i vođa na terenu, netko kao što je bio Zinedine Zidane, koji je momčad držao na okupu. Kante to zasigurno nije, dok Pogba ima previše oscilacija. Pa on je, pobogu, na derbi protiv Cityja došao s kosom obojanom u njihove boje. Očekujem da će protiv nas izaći u crvenoj i bijeloj boji, puno više pažnje podaje svom izgledu nego izvedbi na terenu“, zaključio je.

Danski Dinamiti Rusiju su izborili odličnom predstavom Christiana Eriksena, koji je u uzvratnoj utakmici doigravanja za Mundijal hat-trickom odveo Dance preko Republike Irske do 5:1 pobjede. Na Mundijalu će, osim s Francuskom, igrati i protiv Australije i Perua.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.