SP 2018: Navijači upozorenje: Rusi svjesni komplikacija prije utakmice Vatrenih i Nigerije

SP 2018: Navijači upozorenje: Rusi svjesni komplikacija prije utakmice Vatrenih i Nigerije

Za sve one koji putuju u Kalinjingrad bilo bi dobro da pročitaju ovaj tekst.

Foto: Crocusgroup.com

Ukoliko planirate otići na utakmicu između Hrvatske i Nigerije u sklopu grupne faze natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, ovu vijest morali biste pomno pročitati.

Naime, Poljska i Rusija objavile su kako neće imati vremena za uspostavu željezničke veze između Gdanjska i Kalinjingrada do početka Mundijala te su obavijestile građane i navijače na moguće gužve na graničnim prijelazima.

Kako prenosi Interfax, ideja o uspostavi željezničke veze pojavila se kao samo jedno od rješenja kojima bi se rasteretio cestovni granični promet između Poljske i Kalinjingradske oblasti tijekom SP-a, no projekt je nakon siječnja upao u velike poteškoće, kako tehničke, tako i komercijalne naravi.

Upravo zato vlasti navedene oblasti upozoravaju navijače koji planiraju putovanja na utakmice kako će doći do zastoja u prometu na graničnim prijelazima te mole navijače na strpljenje.

Stadion u Kalinjingradu kapaciteta je 35 000 gledatelja, a na njemu će se igrati utakmice između Hrvatske i Nigerije, Srbije i Švicarske, Španjolske i Maroka te Engleske i Belgije.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.