SP 2018 Rakitić: “Bit ću sretan ako Ronaldo ode iz Reala, a Messi je najbolji na svijetu i zaslužuje osvojiti SP“!

SP 2018 Rakitić: “Bit ću sretan ako Ronaldo ode iz Reala, a Messi je najbolji na svijetu i zaslužuje osvojiti SP“!

Rakitić je još jednom pohvalio čudesnog Argentinca.

Foto: Goal.com

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić priprema se za nadolazeće Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, a ono malo slobodnog vremena koristi na način da daje izjave za medije.

Tako je Raketa progovorio o raznim stvarima, ali i o Cristianu Ronaldu i njegovom, sve izglednijem, napuštanju Kraljevskog kluba:

“Nezamislivo mi je da Ronaldo napusti Real, no u nogometu su svakakve stvari moguće, pogledajte samo transfer Neymara u Paris Saint-Germain. On je igrač koji pravi razliku u Realu i ako ode iz Madrida bit ću sretan“.

Neizostavno je bilo i pitanje oko najboljeg nogometaša svijeta, Lionela Messija, koji će s reprezentacijom Argentine tražiti naslov prvaka, a između ostalih igrat će i protiv Hrvatske, 21. lipnja:

“Messi je najbolji igrač na svijetu i još uvijek nitko nije otkrio način na koji ga se može spriječiti. Sve što možemo je uživati u njegovoj igri i sve oči u našem međusobnom dvoboju bit će uperene u njega. Sigurno je da on zaslužuje osvojiti Svjetsko prvenstvo“, zaključio je Rakitić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.