SP 2018: Unatoč porazu, ruski izbornik dočekan pljeskom: “Sreća nas nije poslužila“!

SP 2018: Unatoč porazu, ruski izbornik dočekan pljeskom: “Sreća nas nije poslužila“!

Pročitajte što je izjavio ruski izbornik.

Foto: Tehrantimes.com

Ogromnim pljeskom ruskih novinara dočekan je Stanislav Cherchesov na press konferenciji za medije nakon poraza od Hrvatske u četvrtini finala Svjetskog nogometnog prvenstva.

“Ne znam je li ovo više nego što smo trebali i analizirat ćemo utakmicu, a rezultat nije loš. Možda bi bilo bolje da smo ostali do 15. srpnja, a ovako ne znam hoću li ostati izbornik. Nema nijedne reprezentacije na Mundijalu da nije imala puno povjerenje svoje javnosti, a mi smo vjerovali u svoj rad što je dovelo do toga da se cijela nacija zaljubila u nas i našu reprezentaciju. Preokrenuli smo mnijenje u svoju korist“!, započeo je Rus.

Osvrnuo se zatim i na navijanje te situaciju u reprezentaciji:

“Navijanjem sam zadovoljan, no ako se ništa ne događa na terenu, ljudi će vas prestati podržavati. Večeras smo bili hrabri, no sreća nas nije poslužila. Što se tiče igrača, najbolji su koji postoje u Rusiji, a pod pritiskom sam bio cijelu utakmicu“, nastavio je.

Za kraj se osvrnuo na odabir igrača za raspucavanje jedanaesteraca:

Smolov je zabio Španjolskoj, a sada nije. Što da kažem? Nitko se nije dobrovoljno javio nakon 120 minuta igre, a Zobninu sam došao i pitao ga, a on me od umora nije ni čuo! Tko je bio spreman, taj je pucao, a tako je bilo i protiv Španjolske“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.