SP 2018 Za Rebića ponuđen hrvatski rekord, a on poručuje: “Ne mogu ni stati na nogu od bolova“!

SP 2018 Za Rebića ponuđen hrvatski rekord, a on poručuje: “Ne mogu ni stati na nogu od bolova“!

Ante Rebić gotovo sigurno propušta Island.

Foto: Goal.com

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić oduševljavao je svojom igrom u Eintrachtu iz Frankfurta, a dobre partije nastavio je pružati i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Stoga je već nekolicina klubova pokazalo interes za krilnog napadača, a prema pisanju uglednog The Suna, jedan od onih koji ga žele dovesti u svoje redove je i Tottenham, koji je spreman ponuditi čak 30 milijuna eura. Međutim, njemački klub nedavno je dao izjavu da za manje od 40 milijuna eura ne žele ni raspravljati. Ukoliko bi se našli na pola puta, odnosno 35 milijuna eura, to bi bio rekordan transfer nekog hrvatskog nogometaša.

No, zbog ozljede noge Rebić gotovo sigurno propušta utakmicu protiv Islanda u utorak, ali mogao bi zaigrati u osmini finala:

“Iako mi doktori govore da nije ništa ozbiljno, po meni noga ne izgleda dobro. Samo stopalo me boli i jednostavno ne mogu ni hodati. Udarac sam zadobio kada me Mercado zaustavio prekršajem, zbog kojeg je dobio i žuti karton. Doktori su potvrdili da nije ništa puklo, no ja se ne mogu ni osloniti na nogu“, izjavio je strijelac vodećeg pogotka protiv Gaučosa nakon utakmice.