SP Play-off: Honduras i Australija remizirali bez pogodaka

SP Play-off: Honduras i Australija remizirali bez pogodaka

Prvi susret nije nas približio saznanju novog sudionika Mundijala.

Foto: Fifa.com

U prvoj utakmici interkontinentalnog play-offa Honduras i Australija remizirali su bez pogodaka. U jednoj, dosta čvrstoj utakmici, bolji suparnik bili su Klokani, a unatoč boljim svim statističkim pokazateljima, Honduras je uspio sačuvati mrežu netaknutom.

U osmoj minuti Quioto je bezopasno pucao preko gola, a na drugoj strani Escober je krajnjim naporom izbio Sainsburyjev udarac u korner. U 23. minuti Escober je obranio i pokušaj Risdona glavom, a Beckeles je tri minute kasnije pucao pored gola. Okvir gola nije pogodio ni Irvine u 29. minuti, a priliku utakmice propustio je Tomi Jurić, koji je nakon soloprodora u 34. minuti pogodio stativu.

U nastavku nije bilo pretežito puno prilika, a vrijedilo bi izdvojiti udarac Behicha iz 54. minute, kojeg je Escober ponovno obranio. Zahvaljujući njegovim odličnim obranama Honduras može biti zadovoljan što na uzvrat ide s više nego povoljnih 0:0. Uzvratni susret na rasporedu je 15. studenog u Sydneyju.

Honduras (4-2-3-1)

Escober – Beckeles, Palacios, Alonzo, Izaguirre – Claros, Mejia – Lanza (Chirinos 60′), Lopez (Martinez 66′), Quioto – Colon (Costly 74′)

Australija (3-5-2)

Ryan – Sainsbury, Wright, Jurman – Risdon (Degenek 84′), Jedinak, Luongo, Mooy, Behich – Irvine (Rogić 74′), Jurić (Rukavytsya 89′)

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.