SP u karateu: Ana Lenard zaustavljena u prvom, Jelena Kovačević u 2. kolu

SP u karateu: Ana Lenard zaustavljena u prvom, Jelena Kovačević u 2. kolu

Ana Lenard, aktualna europska prvakinja, poražena je u 1. kolu kategorije do 61 kilograma od Slovakinje Ingrid Suchankove s uvjerljivih 1:5

Ana Lenard

Ana Lenard, aktualna europska prvakinja, poražena je u 1. kolu kategorije do 61 kilograma na Svjetskom prvenstvu u karateu što se održava u Bremenu. Lenard je izgubila od Slovakinje Ingrid Suchankove s uvjerljivih 1:5.

Više sreće nije bilo ni za trofejnu Jelenu Kovačević koja je u kategoriji do 55 kilograma poražena u 2. kolu u ogled s Amy Connell iz Škotske (0:1). Iako je bilo nekoliko spornih situacija izbornik Dragutin Galina iskoristio je pravo na pregled spornih situacija u prvom kolu u kojem je Kovačević pobijedila Cristinu Garciju Ferrer s 5:2.

Marko Rukavina (do 67 kg) izgubio je na otvaranju od Malezijca Sharmendrana Raghonathana 0:6. U kategoriji do 50 kilograma Ljiljana Pendić izgubila je od Young So Jang (Južna Koreja) 1:2. Boran Berak nastup u kategoriji do 60 kilograma pobijedio je predstavnika Bosne i Hercegovine Edina Muslića 2:1, ali je zatim izgubio od Gruzijca Davida Tkebuchave (0:5).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.