SP u streljaštvu: Snježana Pejčić odlična u eliminacijama

SP u streljaštvu: Snježana Pejčić odlična u eliminacijama

Pejčić je u eliminacijama sa 586 krugova ukupno dijelila drugi rezutat

Snježana Pejčić/Getty Images

Snježana Pejčić odlično je odradila eliminacije u malokalibarskoj pušci 3×20 metaka (trostav) na Svjetskom prvenstvu. Pejčić je u eliminacijama sa 586 krugova ukupno dijelila drugi rezutat, a taj rezultat daje nadu da bi hrvatska predstavnica u kvalifikacijama u petak mogla izboriti finale.

Još jedna disciplina pobudila veliko zanimanje u reprezentaciji Hrvatske. Odličan trojac malokalibarskom puškom 60 metaka, ležeći stav, odradio je ponovo dobar meč, a prednjačio je Bojan Đurković koji je sa 624,5 krugova zauzeo odlično 16. mjesto. Od finala ga je dijelilo samo 0,8 bodova (krugova)! Petar Gorša je pogodio 621,5 (41. mjesto), a Ivica Štritof je sa 620,6 osvojio 49. mjesto.

Hrvatska je na vatrenoj liniji imala juniore u gađanju zračnim pištoljem, a u istoj disciplini i seniora Željka Posavca koji je 571 krugom zauzeo 64. mjesto od 117 strijelaca. Ante Krišto je sa 564 kruga osvojio 34. mjesto, a Leon Luka Ćelić sa 559 krugova 48. mjesto od 64 strijelca koja su nastupila u ovoj juniorskoj disciplini.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.