SP2018: Rasprodane ulaznice za dvije utakmice

SP2018: Rasprodane ulaznice za dvije utakmice

FIFA navodi kako je od rujna prošle godine pustila u prodaju 1.303.616 karata.

Ukoliko ste planirali odlazak na Svjetsko prvenstvo u nogometu koje se u lipnju igra u majci Rusiji, morati ćete požuriti pri nabavi karata, a na dvije utakmice više nećete moći.

Najočekivanija i najtraženija, ujedno i najskuplja utakmica je ona u kojoj će se odlučiti o novom prvaku svijeta, a za nju više nema karata u slobodnoj prodaji. Finale svjetskog prvenstva igrati će se 15. srpnja na Lužnikiju, a vama preostaje da si probate rezervirati neko dobro i udobno mjesto u nekom kafiću gdje ćete moći pratiti.

Ukoliko želite gledati kako Vikinzi svojim “gejzirom” pokušavaju zastrašiti Messija i ekipu nećete biti u mogućnosti jer je na veliko iznenađenje i ta utakmica rasprodana. Gaučosi i Vikinzi igrati će 16. lipnja u Moskvi u Otkritie Areni, a čak petina cjelokupnog stanovništva Islanđana ima otvorenu štednu knjižicu za ljetovanje u Rusiji.

Nova faza prodaje ulaznica počela je danas u 10 sati po našem vremenu, a ukoliko želite osigurati gledanje naših reprezentativaca sa stadiona u Kaliningradu, Novogorodu i Rostovu na Donu, ili pak nekih drugih zvijezda sa nekih drugih stadiona požurite, na još 62 utakmice može se osigurati karta.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.