SP2018: Rasprodane ulaznice za dvije utakmice

SP2018: Rasprodane ulaznice za dvije utakmice

FIFA navodi kako je od rujna prošle godine pustila u prodaju 1.303.616 karata.

Ukoliko ste planirali odlazak na Svjetsko prvenstvo u nogometu koje se u lipnju igra u majci Rusiji, morati ćete požuriti pri nabavi karata, a na dvije utakmice više nećete moći.

Najočekivanija i najtraženija, ujedno i najskuplja utakmica je ona u kojoj će se odlučiti o novom prvaku svijeta, a za nju više nema karata u slobodnoj prodaji. Finale svjetskog prvenstva igrati će se 15. srpnja na Lužnikiju, a vama preostaje da si probate rezervirati neko dobro i udobno mjesto u nekom kafiću gdje ćete moći pratiti.

Ukoliko želite gledati kako Vikinzi svojim “gejzirom” pokušavaju zastrašiti Messija i ekipu nećete biti u mogućnosti jer je na veliko iznenađenje i ta utakmica rasprodana. Gaučosi i Vikinzi igrati će 16. lipnja u Moskvi u Otkritie Areni, a čak petina cjelokupnog stanovništva Islanđana ima otvorenu štednu knjižicu za ljetovanje u Rusiji.

Nova faza prodaje ulaznica počela je danas u 10 sati po našem vremenu, a ukoliko želite osigurati gledanje naših reprezentativaca sa stadiona u Kaliningradu, Novogorodu i Rostovu na Donu, ili pak nekih drugih zvijezda sa nekih drugih stadiona požurite, na još 62 utakmice može se osigurati karta.

 

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.