Špaco: “Nisam kriv, ali odlazim zasluženo!”

Špaco: “Nisam kriv, ali odlazim zasluženo!”

Stanko Poklepović ne zamjera Upravi kluba zbog novog otkaza...

Stanko Poklepović/Foto: hajduksplit1950.blogspot.com

Špaco Poklepović po tko zna koji put ispraćen je iz Hajduka. Četvrti mandat na klupi bilih počeo je odlično, otpočela je i dobro poznata splitska euforija, no serija loših rezultata i činjenica da je Hajduk najlošija momčad 2015. godine koštala ga je odlaska s klupe voljenog sastava.

“Smatram da nisam kriv ni za što, rezultat nas jednostavno nije poljubio. Pobijedili smo tek u Osijeku, a da ironije bude još veća – to je ujedno jedina utakmica u kojoj smo bili lošiji od protivnika i trebali izgubiti”, rekao je legendarni Špaco po odlasku.

“Upravi zaista nemam što zamjeriti. Trenera se, naime, mijenja u tri slučaja: ako nema podršku momčadi, ako mu ekipa nije spremna i ako nema rezultate. Ovo mi je četvrta smjena, ali prvi put odlazim potpuno zasluženo; nemam rezultat, što je također – ironija”, rekao je za 24 sata.

U svoje pulene i dalje bespogovorno vjeruje, unatoč tome što će ih sada usmjeravati netko drugi. “Cijela situacija oko kluba, neimaština, provokacije nekolicine sudaca unijeli su među moje igrače veliku nervozu. Namjerno su uvedeni u ekstremna stanja i kontinuirani stres koji više nisu mogli podnositi pa su se događale takve rekacije, loše igre, kartoni.. No, vjerujte mi – to nisu loši momci!”

Poklepoviću je ponuđena uloga ‘savjetnika’, no takvo je što decidirano odbio. “Maknut sam, doduše s pravom, ali sam – maknut. Kome da ja tako nešto savjetujem? To nema smisla”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.