Spalletti o Brozovićevom potezu: “To je normalna i pozitivna reakcija“

Spalletti o Brozovićevom potezu: “To je normalna i pozitivna reakcija“

Trener Intera smatra da Marcelo nije pogriješio svojim postupkom.

Marcelo Brozović

Nakon što je milanski Inter ponovno razočarao svoje navijače upisavši peti uzastopni remi protiv Crotonea (1:1), razloga za slavlje najviše je imao Walter Zenga. Bivši golman Intera, a današnji trener Crotonea obilježio je susret potezom kada je s domaćim navijačima skakao na pjesmu “Tko ne skače, Rossonero“. Nakon utakmice objasnio je svoj potez:

“Ja sam rođeni Interista i jako sam povezan s ovim klubom. Prije, kao mlađi, volio sam ići na tribine i pjevati s navijačima razne pjesme pa tako i ovu te morate shvatiti da sam ovo učinio za svoj gušt, da se malo zabavim“.

Lucianu Spallettiju nije bilo do zabave:

“Naravno da osjećamo zabrinutost jer nije vidljiv baš nikakav napredak u igri ni nakon uvođenja zamjena. Svi smo pali u formi, a posebno oni igrači koji bi kvalitetom trebali odskakati i donijeti nam pobjedu“.

Zanimljiva situacija dogodila se u 77. minuti. Tada je Marcelo Brozović, asistent jedinog Interovog gola, bio zamijenjen, a pri izlasku s terena nervozno je bacio jaknu te počeo udarati sve stvari koje su mu se našle na putu. Spalletti ima svoje viđenje tog incidenta:

“To je posve normalna reakcija. Svako burno reagiranje igrača na zamjenu je pozitivno. Bio je ljut jer smo primili gol i jer je bio zamijenjen, ali to nije nešto čime se osobito želim baviti“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.