Španjolski novinar: Ćorić je novi Modrić

Španjolski novinar: Ćorić je novi Modrić

Novinar El Mundo Deportiva oduševljen 'novim Modrićem'...

Ante Ćorić/Foto: GNK Dinamo

Prestižni španjolski sportski dnevnik posvetio je u svom prošlom broju nešto prostora ‘mladom talentu iz Hrvatske’. Riječ je, naravno o Anti Ćoriću, kojega već neko vrijeme na radaru imaju ozbiljni europski klubovi.

Novinara El Mundo Deportiva Francesca Aguilara najviše impresionira fantastična Ćorićeva igra s obje noge, kao i zrelost u tako mladim godinama, a uspoređuje ga čak i s Lukom Modrićem.

“Braća Mamić mogu zadovoljno trljati ruke. Nakon što su Modrića prodali u Tottenham, Halilovića u Barcelonu, a Kovačića u Inter, već spremaju novi talent za kojega se bori pola Europe”, piše.

Osim o njegovu nogometnom putu od Hrvatskog Dragovoljca do Dinama, najboljim igračima (Ronaldinho) i prvim pogocima, osvrnuli su se u Mundo Deportivu i na neke usporedbe.

“Ćorićev trener Zoran Mamić uvjeren je da je Ante u svojim godinama bolji i od Zvonimira Bobana i od Roberta Prosinečkog, a to su velike riječi ako znamo da su njih dvoje bili igrači Milana, Reala i Barcelone, kao i juniorski svjetski prvaci 1987. godine.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.