Španjolski reprezentativac traži izlaz iz New Yorka

Španjolski reprezentativac traži izlaz iz New Yorka

Bježi Willy dok si još mlad iz Knicksa.

Sve se činilo savršenim za Knickse na početku sezone – Porzingis je igrao kao navijen, Jackson nije bio ni blizu momčadi, a Hornacek je od skupine solidnih igrača uspio napraviti pravu mašineriju koja je pomagala Porzingisu da nosi momčad. Međutim, savršenstvo ne postoji, kao niti dobra momčad Knicksa posljednih nekoliko sezona što je dokazala i ove godine. Porzingis je nakon desetak utakmica pao pod umorom te u takvom stanju nije više mogao sam nositi momčad. Problem je nastao točno tada jer pored Porzingisa Hornacek ne može računati na nikoga drugoga. Kanter, Beasley, Lee, svi su oni solidni rotacijski igrači, ali bez glavne poluge će vam donijeti samo poraze.

Na sve ovo se zadnjih nekoliko dana nadovezala i saga o preplaćenome Joakimu Noahu koji je nezadovoljan minutažom. Knicksi su oduvijek imali zanimljivih priča napretek.

U pozadini svega toga je raslo nezadovoljstvo Willya Hernangomeza koji je dolaskom Kantera izgubio svoj udio minuta te mu je preostao samo garbage time čime Španjolac nikako nije mogao biti zadovoljan. Svi smo čekali njegovu kulminaciju koja se dogodila jučer kada je zatražio trejd u drugi klub do kraja prijelaznog roka. Ove sezone je odigrao samo 25 utakmica u kojima je u prosjeku bilježio mizernih 4,4 koša te 2,6 skoka što je pad u odnosu na prošlu sezonu kada mu je Hornacek pružio priliku koju je on iskoristio. No, očito se kod Hornaceka ne može živjeti na staroj slavi. Zato se može kod Spursa za koje se govori da čekaju prvi u redu za njegove usluge.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.