Specijalist o Suknu: “Siguran sam da neće prekinuti karijeru”

Specijalist o Suknu: “Siguran sam da neće prekinuti karijeru”

Doktor Barakuda Boris Labar otkrio je pojedinosti o slučaju kapetana hrvatske vaterpolske reprezentacije.

U petak su iz Italije stigle uznemirujuće vijesti. Kapetan Barakuda i najbolji svjetski vaterpolist Sandro Sukno zbog problema sa srcem mora pauzirati dva i pol mjeseca, odnosno do konca 2017. godine.

Ipak, umirujuće izjave prvo je odaslao sam Sukno, a nakon njega isto je napravio i liječnik reprezentacije Dr. Boris Labar.

“Siguran sam da neće prekinuti sportsku karijeru jer je njegovo srce povećano kao posljedica tjelesnih napora u smislu treninga. Osim toga, tko god je bio u Budimpešti ljetos na Svjetskom prvenstvu, vidio je da on sve te napore izdržava najbolje u našoj momčadi. Uz sve, on nema ni subjektivnih tegoba”, kazao je za početak dr. Labar koji smatra kako Suknu nije potrebna pauza od čak dva mjeseca koju preporučuju Talijani.

“Mislim da se u tom vremenu ništa veliko neće dogoditi i promijeniti, tako da čak ne vidim razloga da miruje, ali isto tako nemam ništa protiv toga. Budući da je to dosta usko područje kardiologije, treba slušati stručnjake. Možda i nije loše da se dobro odmori”, zaključio je Labar.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.