Splićani konačno gledaju reprezentaciju: Kovač otvorio trening

Splićani konačno gledaju reprezentaciju: Kovač otvorio trening

Splitski ljubitelji nogometa moći će uživo pratiti treninge reprezentacije na Poljudu...

Foto: HNS/Facebook

Hrvatski reprezentativci stigli su u Split, gdje ih 12. lipnja očekuje važan kvalifikacijski susret s Italijom na Poljudu. Kockasti su se lako obračunali s Gibraltarom i Varaždinom, a Niko Kovač danas će konačno imati čitavu ekipu na okupu.

Ivan Rakitić i Alen Halilović, nogometaši Barcelone, ostatku suigrača pridružili su se nešto kasnije jer su imali klupske obveze – Raketa je osvojio Ligu prvaka, dok je Alen morao igrati posljednju utakmicu Segunde – a Rakitić je na Instagramu objavio i sliku s Alenom te napisao: “Za Split s mojim malim bratom!”

Splićani će, premda će poljudske tribine protiv azzurra morati zjapiti prazne, ipak imati prigodu, makar takvu, vidjeti reprezentativce na djelu.

Niko Kovač već je istaknuo kako će napraviti sve da bi reprezentaciju što više približio navijačima, a prvi je korak u tome trening koji će danas od 19 sati biti otvoren za javnost.

Podsjetimo, izbornik je već i obznanio tko neće biti u konkurenciji za susret s Talijanima – na popisu ‘prekobrojnih’ poslije Gibraltara su završili Ivan Tomečak, Marko Rog i Mario Šitum.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.