SPLIT : HEP EUROPA CUP 2018

SPLIT : HEP EUROPA CUP 2018

HEP Europa Cupa održava se od 15.-18. veljače u gradu pod Marjanom

Photo: HVS

Grad na Marjanu u razdoblju od 15. do 18. veljače okupit će ponajbolje vaterpolske reprezentacije na HEP CROATIA CUP-u koje će odigravati susrete skupine B gdje će aktualni svjetski prvaci Barakude odmjeriti snage s reprezentacijama Srbije, Nizozemske, Grčke i Malte.

Na konferenciji za medije javnosti su se obratili izvršni direktor Hrvatskog vaterpolskog saveza Perica Bukić, reprezentativci Maro Joković i Ivan Krapić, te predstavnik Grada Splita Hrvoje Akrap.

„Očekuju nas četiri dana vrhunskog vaterpola, a ovaj je turnir prava prilika da još jednom pokažemo što možemo kako bi se što bolje pripremili za nadolazeće Europsko prvenstvo u srpnju u Barceloni. Naša je obveza dati svoj maksimum, a uvjeren sam kako će Split biti odličan domaćin“ – poručio je Bukić

Reprezentativac Ivan Krapić poručio je :

„Grčka i Srbija odlične su i izuzetno motivirajuće ekipe, ali mi smo svjetski prvaci, koji igramo kod kuće i imamo se pravo nadati najboljem.“, a Joković pak vjeruje da je kvaliteta na našoj strani, te izrazio velika očekivanja za fer i korektnom igrom.

Predstavnik Grada Splita Hrvoje Akrap poziva sve građane da se odazovu u što većem broju i podrže našu reprezentaciju: „Nadamo se da će tribine biti popunjene, a pozivam građane Splita – grada sportskih događanja – da u što većem broju dođu i uživaju u vrhunskom vaterpolu.“

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 50 kuna, osim u slučaju utakmice Hrvatske i Srbije koja je humanitarnog karaktera i iznosi 100 kuna.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.