Split slavio u Gradskom vrtu

Split slavio u Gradskom vrtu

Prvi put u povijesti Split došao do pobjede u Osijeku...

{$alt}
www.facebook.com/rnksplit

U čvrstoj utakmici Split je u 12. kolu 1. HNL slavio na gostovanju u Osijeku 1:0. Bio je to dvoboj s mnogo prekršaja. Na splitskoj klupi tako je pobjedom debitirao novi trener Goran Sablić. Jedini pogodak postignut je u 78. minuti. Rugašević je dodao Vidoviću, koji je spustio za Bagarića, a on je sjajnim udarcem svladao Mikulića. Tako su Splićani stigli do prve gostujuće pobjede u sezoni.

Tijekom prvih desetak minuta Osijek je bio opasniji. Imao je dva ubačaja iz kuta, a Split je prijetio iz daljine. Nakon toga smo gledali obostrano iznimno čvrstu igru s mnogo prekida i žutih kartona. Utakmica je u drugom dijelu imala mnogo brži ritam, ali i dalje je bilo prilično čvrsto. Osijek nije iskoristio nekoliko dobrih situacija i Split je kaznio promašaje.

Osijek: Mikulić, Šorša, Škorić, Lesjak, Špičić, Grgić, Kurtović, Ugarković (od 79. Arsenić), Roce (od 46. Matas), Mandić (od 46. Špoljarić), Perošević

Split: Zagorac, Oremuš, Majstorović, Rrahmani, Rugašević, Blagojević, Franjić (od 45. Simonovski), Pervan (od 90. Obšivač), Vidović, Pešić, Bagarić (od 90. Đorđević)

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.