Zimsko kadetsko i juniorsko prvenstvo Hrvatske 2016

Sportaši koji osiguravaju budućnost skokova u vodu

Sportaši koji osiguravaju budućnost skokova u vodu

Foto: Tino Kera/Facebook

Na bazenu Višnjik u Zadru održano je prvo nacionalno prvenstvo u ovoj godini. Priređivačka funkcija pripala je Klubu za skokove u vodu “Arno” koji je ujedno slavio i deset godina svog sportskog rada te je tim povodom upriličio jedno od najljepših svečanih otvorenja na kojem je prodefiliralo preko osamdeset natjecatelja iz skakačkih centara Rijeke, Splita, Zadra i Zagreba.

Tom prigodom dodijeljene su nagrade najuspješnijim klubovima za 2015. godinu. Na osnovu postignutih rezultata u svim kategorijama najuspješnijim je proglašen Klub za skokove u vodu “Trešnjevka” iz Zagreba, drugi je bio Klub za skokove u vodu “Zadar”, a treće mjesto zauzeo je Klub za skokove u vodu “Medveščak” iz Zagreba.

Tijekom trodnevnog natjecanja, naše sportašice i sportaši polučili su vrlo zapažene rezultate, a zasigurno je za izdvojiti vrlo dobru formu naših juniora koji su postigli norme: Juraj Melša, Hrvoje Brezovac i Roko Sipina te kadeti David Ledinski i Tessa Pavleković.

Posebno vesele mlađe kadetkinje i mlađi kadeti koji osiguravaju budućnost skokova u vodu  pa tako uz, već potvrđene članove mlađe kadetske reprezentacije možemo nadodati i nova imena koji su ostvarili norme Saveza: Roko Krilić, Tesa Smolec i Diego Bajlo.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.