Pakoštane domaćin državnog prvenstva u kros triatlonu

Pakoštane domaćin državnog prvenstva u kros triatlonu

Sportsko-adrenalinskim vikendom Pine Beach Pakoštane otvara turističku sezonu.

foto: pinebeach.hr

Drugi Pine Beach X Weekend održat će se 3. i 4. lipnja 2017. u Pine Beach Pakoštane eko resortu, a posjetitelji će se moći natjecati u tri različite sportske discipline: kros trialonu, aquatlonu i plivačkom maratonu.

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog natjecanja koje je privuklo sportaše iz Hrvatske, ali i strance željne sportskih uzbuđenja u netaknutoj prirodi, ove je godine Pine Beach domaćin državnog prvenstva u sprint kros triatlonu.

Osim profesionalaca, prijave su otvorene i za rekreativce, a atraktivna trasa sastoji se od 500 metara plivanja, 11 km MTB-a i 4 kilometra trčanja. Utrka je posebna po činjenici da jedino na njoj triatlonci startaju s pješčane plaže.

U velikom plivačkom maratonu natjecatelje očekuje utrka na 4000 metara, dok je mali plivački maraton dužine 1000 metara. Posebne plivačke kategorije bit će dostupne i za djecu svih uzrasta, a cijene startnina kreću se već od 50 kuna. Uz povoljne kotizacije organizator je za natjecatelje pripremio i promotivnu cijenu noćenja koja za 210 kn uključuje bogati, all inclusive aranžman.

Pine Beach Pakoštane je jedinstveni eko resort na našim prostorima koji spaja robinzonski turizam, aktivan odmor i najbolje od tradicionalne mediteranske kuhinje. Svojom raznolikošću i bogatom ponudom idealno je mjesto za organizaciju nezaboravnih sportsko-pustolovnih događanja.

Više informacija može se pronaći na linku.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.