Sprema li se transfer bomba na Maksimiru, Mario Gavranović potpisuje za Dinamo?

Sprema li se transfer bomba na Maksimiru, Mario Gavranović potpisuje za Dinamo?

Foto: Hrvati.ch

Prema navodima Novog lista novi igrač zagrebačkog Dinama je Mario Gavranović. Napadaču je s Rijekom istekao ugovor posljednjeg dana lipnja i od tada je slobodan igrač, što je, čini se, uprava kluba s Maksimira znala iskoristiti.

Vijest još uvijek nije službena, no itekako je realna, posebice uzmemo li u obzir da Modri imaju velike probleme s napadačima Henriquezom i Hodžićem. Prema Transfermarktu rođeni Švicarac vrijedi dva milijuna eura, što Dinamu ne bi trebao biti nikakav problem.

Ipak, postavlja se pitanje hoće li odštetu čak i smanjiti slanjem nekog od svojih igrača, koji Mariju Cvitanoviću nisu u prvom planu, što je vrlo realna opcija poznavajući kako su ova dva kluba u prošlosti poslovali.

Ukoliko Gavranović napusti Riječane, momčad s Rujevice ostala bi bez najvažnijeg napadača, a preostalo bi joj svega desetak sati da pokuša nadoknaditi njegov odlazak. 28-godišnjak je u bogatoj internacionalnoj karijeri igrao za Lugano, Yverdon, Xamax, Schalke, Mainz i Zurich, prije nego je 2012. godine potpisao za Rijeku, za koju je odigrao 54 utakmice i zabio 29 pogodaka.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.