Sprema se veliki okršaj: Minotaur vs. Cro Cop?

Sprema se veliki okršaj: Minotaur vs. Cro Cop?

Legendarni Minotaur želio bi ponovno ući u ring s Cro Copom...

foto: Mirko Filipović/Facebook

Antonio Rodrigo Nogueira trenutačno se najozbiljnije priprema za meč protiv Nizozemca Stefana Struvea, a u slobodno vrijeme razmišlja koga bi u ringu htio vidjeti sljedećeg.

Legendarni Minotaur otkrio je kako bi volio dobiti revanš protiv našeg Mirka Filipovića, a koji bi se održao u Japanu ili Brazilu.

“Vidjet ćemo što će se sve događati. Idem polako, sve dok tijelo može izdržati takve napore. Premda sam koncentriran na idući meč, moram kazati kako bih stvarno volio odraditi borbu protiv Cro Copa – ovdje u Brazilu, ili Japanu. Taj bi se meč stvarno dobro prodao, vjerujem kako bi ga mnogi htjeli vidjeti. U Japanu bi to trebala biti glavna borba priredbe u Saitama Super Areni”, rekao je Nogueira.

Za svoj sljedeći izlazak u ring ima Minotaur ponešto ‘pripremnih problema’, s obzirom na to da je njegov protivnik podosta visok. “Imao sam trojicu s kojima mogu trenirati, osobito u hrvačkom smislu, a planiram dovesti i još dvojicu iz Brazila koji će mi biti od pomoći u treningu udaranja. Borio sam se i ranije protiv viših suparnika tako da se ne bojim”, poručio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.